Заради дружини 80-річний чоловік пішов на уроки макіяжу та зачісок

Мешканець Канади у 80 років прийшов до школи краси, щоб навчитися робити макіяж та зачіски. Причиною такого рішення стала його дружина, з якою чоловік живе у щасливому шлюбі вже понад 50 років.

Він каже, що жінка завжди доглядала за собою і пишалася своїм зовнішнім виглядом. Але з віком їй стало важко це робити. Жінка обожнює локони, але через слабкий зір вона все частіше стала пектися плойкою.

Аби допомогти коханій, чоловік вирішив піти на спеціальні курси, щоб робити бажані кучері самому.

Співробітники школи допомогли йому – 80-річний студент навчився вправно укладати волосся. І коли він опанував цей процес, попросив навчити правильно наносити на очі туш для вій.

За словами директорки закладу, щире бажання допомогти своїй дружині та безмежне кохання до неї довели викладачів та студентів до сліз.

“У травні йому виповниться 80 років, і я думаю, що він дуже сміливий чоловік. Просто прийшов у школу і попросив допомогти робити зачіски. Я не думаю, що багато чоловіків зробили би це”, – каже вона.

За деякий час після завершення навчання чоловік повернувся до школи стилю, але вже не один, а разом зі своєю жінкою. Вони обидва завітали, щоб подякувати співробітникам за їхню допомогу.

За матеріалами: Рeople

Фото: LINDSAY STEINKE/SWNS